verblijven

Ook mee doen?

Wilt u ook vermeld worden op deze website, een evenement of een nieuwsbericht aan ons doorgeven, donateur worden of gewoon reageren, neem dan contact met ons op.

Verblijven in Borger

Verblijven, of terwijl de tijd ergens doorbrengen, overnachten, bivakkeren, zo maar eens wat betekenissen van dit brede woord. Zo kan het ook gezien worden in Borger, de Hunebedhoofdstad van Drenthe, waar je op allerlei manieren kunt verblijven. Ga heerlijk dineren bij restaurants als de Deugniet, Vlint ’21 of het compleet vernieuwde restaurant de Weme. Voor de snelle hap ga je langs kwalitaria Van Der laan of laat je pizza’s bezorgen door een van de Italiaanse speciaalzaken. Overnachten doe je op een van de vele vakantieparken zoals Hunzedal of voor meer rust logeer je in een van de Bed & Breakfast accommodaties. In Borger kan je verblijven op de manier zoals jij dat wil.

Ruim aanbod op het gebied van verblijven

Borger heeft op het gebied van verblijven een ruime en diverse keuze aan accommodaties. Ben je een echte kampeerder, dan zit je goed op vakantiepark Hunzedal of op Nuuverstee, waar je met de camper terecht kunt. Al jarenlang een van de beste overnachtingsplekken om met je camper te staan. Ook vakantiepark Hunzedal is geliefd en een uitstekende uitvalsbasis om met het gehele gezin naar toe te gaan.

Diverse aanbod aan eetgelegenheden

Wil je lekker een hapje gaan eten in de Hunebedhoofstad van Drenthe, dan heeft Borger een divers aanbod op het gebied van eetgelegenheden. Zo zijn er diverse pizzeria’s in Borger te vinden, die tevens afhaalmogelijkheden aanbieden. Dit geldt ook voor Da-Xin, een Chinees specialiteiten restaurant. Voor kinderen is de Deugniet een lekkere keuze, waar je kunt smullen van de allerlekkerste pannenkoeken. Voor het uitgebreidere dineren kan je terecht in het bijzondere Vlint’21, waar je kunt genieten van vegetarische specialiteiten. Heb je na het avondeten nog zin in een drankje en dansje, dan breng je een bezoekje aan café Happinezz of cultuurpodium van Slag. Hier sluit je een gezellige avond op gepaste wijze met elkaar af.