organisatie

De Hunebedhoofdstad Borger organisatie

De werkgroep vanuit de organisatie Borger Hunebedhoofdstad is mede tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Borger-Odoorn. Uitgangspunt (missie en visie) is om zowel de toerist, alsook de bedrijven en last but not least de inwoners van Borger te verbinden.

Verbinden

Verbinden in de breedste zin van het woord. We willen graag helpen bij het samenbrengen van mensen, aandacht geven aan activiteiten en evenementen en verbinding brengen naar de gemeente, maar ook het voor inwoners inzichtelijk maken wat er te doen is in hun dorp en hoe mooi Borger is.

Via deze website hebben we een begin gemaakt om te laten zien wie we zijn en wat we doen. Maar wat nog belangrijker is, waar we met z’n allen naartoe willen. Het staat buiten kijf dat we daar de feedback of helpende hand van alle inwoners en ondernemers bij nodig hebben.

Dorp met bezieling

Borger is en blijft in ontwikkeling. Zo ook onze werkgroep en organisatie. Echter, we hopen met de website al een goed uitgangspunt te hebben gecreëerd en tevens is de werkgroep op dit moment druk bezig met het plaatsen van de ‘keimannetjes’ langs Borgerder straten en wegen.

Onze werkgroep en organisatie telt op dit moment 7 leden. Graag stellen ze zich hieronder persoonlijk aan u voor zodat u ze in het dorp herkent en makkelijk kunt benaderen voor vragen of ideeën.

Borger, een dorp met bezieling!

Ook mee doen?

Wilt u ook vermeld worden op deze website, een evenement of een nieuwsbericht aan ons doorgeven, donateur worden of gewoon reageren, neem dan contact met ons op.