Activiteiten in Borger Hunebedhoofdstad

Ook mee doen?

Wilt u ook vermeld worden op deze website, een evenement of een nieuwsbericht aan ons doorgeven, donateur worden of gewoon reageren, neem dan contact met ons op.

Activiteiten in Borger

Activiteiten in Borger, de Hunebedhoofdstad van Drenthe. Er zijn tal van activiteiten zoals attracties, musea, leuke uitjes voor kinderen, je vindt het in Borger en omgeving. Jong en oud kan eropuit gaan in Borger en omgeving voor enorm veel activiteiten. Vertier en plezier, de Hunebedhoofdstad van Drenthe biedt voor iedereen vele mogelijkheden.

Trek eropuit en combineer kunst en cultuur in de Hunebedhoofdstad

Breng een bezoekje aan het hunebedmuseum en kom alles te weten over de historische levenswijzen. Ontdek hoe onze voorouders leefden in de prehistorie. Trek eropuit en volg een van de vele fiets en wandelroutes door de prachtige staatsbossen en het glooiende landschap rondom Borger. Dit kan ook in combinatie met een bezoek aan het hunebedmuseum, waar vanuit fiets en wandelroutes lopen. Loop en fiets door het prachtig glooiende landschap rondom Borger.

Veel activiteiten voor kinderen

Ook de sportieveling komt volledig aan zijn trekken in de hunebedhoofdstad. Sla een balletje op de prachtige golfbaan van Country Golf Ees. Bezoek het Boomkroonpad, waar je op hoogte door de bossen loopt en waar ook vaak activiteiten zijn van het Staatsbosbeheer. Voor kinderen is het Hunze outdoor een mooie dagbesteding waar je, je klim- en klauterkunsten kunt laten zien. Ook het attractiepark Drouwenerzand is een aanrader. Ga in een van de vele spannende attracties die het park te bieden heeft. Wie van paarden houdt zit goed bij Les Chevaux, waar je mooie dagtochten kunt maken. Voor totale ontspanning ga je naar Zwemplas ‘t Nije Hemelriek. Hier neem je een verfrissende duik, maar is het weer wat minder dan kan je terecht in het overdekte subtropische zwembad van Hunze outdoor.

Zo zijn er tal van activiteiten en uitstapjes in en rondom Borger te vinden en te doen. Of het nu gaat om een ontspanning, kunst of cultuur of om actief bezig zijn, Borger Hunebedhoofstad heeft het allemaal. Ontdek ook het historische Borger, maar laat je vooral verrassen door de Hunebedhoofdstad van Drenthe.

activiteiten in borger